Υπηρεσίες

Παρεχόμενες Υπηρεσίες

  • Μαθήματα Αυτόνομης Κατάδυσης

Ημέρα με την ημέρα , βουτιά με την βουτιά , ανακαλύπτουμε μαζί την μαγεία της εξέλιξης σας μέσα στο νερό.

  • Συνοδευόμενη Κατάδυση

Αν είστε ήδη πιστοποιημένοι δύτες και θέλετε την παρουσία μας για μια ασφαλέστερη και πιο διασκεδαστική κατάδυση θα χαρούμε πολύ να είμαστε κοντά σας!

  • Οργανωμένη κατάδυση

Αν είστε πιστοποιημένοι δύτες και θέλετε να κάνετε με την παρέα σας μια καταδυτική εκδρομή χωρίς την παρουσία μας, ελάτε να σας σχεδιάσουμε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα για μια ασφαλή και διασκεδαστική κατάδυση που θα καλύπτει κάθε προσδοκία σας.

 

  • Ενοικίαση εξοπλισμού

Σας προσφέρουμε τον ολοκαίνουριο εξοπλισμό μας ,τον οποίο υπογράφουν κάποια από τα μεγαλύτερα ονόματα του χώρου SCUBAPRO, MARES, SEAC και έχουν ήδη αξιολογηθεί και πιστοποιηθεί για την ποιότητα τους και την καλή κατάσταση λειτουργίας τους από τον διεθνή οργανισμό – νηογνώμονα BUREAU VERITAS.

  • Μαθήματα Ά Βοηθειών

Μαθαίνουμε πώς να προλαμβάνουμε, πώς να αντιδρούμε και πώς να αντιμετωπίζουμε περιστατικά έκτακτης ανάγκης τόσο στο νερό όσο και εκτός νερού σύμφωνα με τις υψηλές προδιαγραφές της Emergency First Response (EFR). Στα σεμινάρια χρησιμοποιείται ολοκαίνουριος εξοπλισμός που υπογράφει ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στο χώρο της καταδυτικής ασφάλειας και ‘Α βοηθειών, Distress Alert Network (DAN). Όλα τα σεμινάρια μας συνοδεύονται από την έγγραφη πιστοποίηση του διεθνούς οργανισμού της EFR που εκπροσωπούμε.

*Για διευκόλυνσή σας, τα θεωρητικά μαθήματα μπορούν να πραγματοποιηθούν και στο χώρο σας. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες.

Επίπεδα Μαθημάτων Αυτόνομης Κατάδυσης

Μαθήματα Ειδικοτήτων

1PADI DISCOVER

2PADI SCUBA DIVER

3PADI OPEN WATER DIVER

4PADI ADVENTURE DIVER

5PADI ADVANCED DIVER

6PADI SPECIALTIES DIVER

7PADI RESCUE DIVER

8EFR PROVIDER

9PADI DIVEMASTER

1ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΔΥΣΗ

2ΒΑΘΕΙΑ ΚΑΤΑΔΥΣΗ

3ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΜΕΝΟΥ ΑΕΡΑ

4ΝΑΥΑΓΙΟΚΑΤΑΔΥΣΗ

5ΤΕΛΕΙΑΣ ΠΛΕΥΣΤΟΤΗΤΑΣ

6ΠΑΡΟΧΕΑΣ ΟΞΥΓΟΝΟΥ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

Υπηρεσίεςadmin